Senioren Langedijk

0

Persbericht

Piet Hoekstra 6 januari 2021

Van : Bestuur Vereniging Senioren Dijk en Waard

 

 

Bestuur Senioren Dijk en Waard:
Joke Visser meer dan welkom!

 

Het bestuur van Senioren Dijk en Waard is blij en trots dat Joke Visser haar raadslidmaatschap gaat voortzetten onder de vlag van de Senioren.

Voorzitter Peter van der Horst: ‘Joke is een A-merk als het gaat om de vertegenwoordiging van de belangen van inwoners van Langedijk. Ze heeft bewust en weloverwogen gekozen voor onze groepering en wij zijn beretrots op deze versterking van onze Langedijkse fractie. We bieden haar graag een plek op ‘pole-position’ zodat ze haar kracht en talenten optimaal kan blijven inzetten voor de Langedijkse inwoners.

Joke is al vanaf 2003 actief voor de belangen van de Langedijkers en de dorpskernen. Met haar werkzaamheden als vrijwilliger bij vele lokale organisaties, heeft Joke een zeer sterk netwerk en kent ze de noden en behoeften van de inwoners. En juist die noden en behoeften willen we weten zodat we daarvoor kunnen opkomen in de gemeentelijke politieke arena. Als raadslid is het goud waard dat Joke niet alleen over mensen praat, maar er ook tussen in staat.’

Joke Visser gaat als derde raadslid deel uitmaken van de Langedijkse fractie van Senioren Dijk en Waard. In de Heerhugowaardse raad hebben de Senioren vijf zetels.

 

 

 

Inloggen op uw account

Kunt u zich niet meer herinneren wat uwwachtwoord is ?

Schrijf je in voor deze site!